Forest One - grinzi, cherestea, produse din lemn, material lemnos

Tavan din lemn

Partner Logo - Tavan din lemn

Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Un tavan din lemn da multa eleganta si distinctie unei incaperi, mai ales cand asortezi culoarea grinzilor cu cea a mobilei si a tamplariei. Asta nu inseamna ca nu poti experimenta cu succes si combinatii indraznete de culori si materiale in aranjarea tavanului.

Desi grinzile din lemn sunt atribuite, de obicei, stilului rustic, ele se pot ridica la nivelul oricarui stil de design interior. Un tavan din lemn (grinzi) va da un aer rustic unei bucatarii, dar un tavan din casete va da o nota sobra unui living sau unui birou.

Cu un tavan din lemn – realizat complet din lemn, cu sau fara grinzi, poti crea un efect halucinant in orice incapere. Mai mult, poti scoate in evidenta tavanul alegand nuante deschise pentru celelalte elemente din camera.

Chiar daca adesea sunt uitate atunci cand casa este amenajata, un tavan din lemn ofera casei un farmec aparte si dau tonul unei atmosfere speciale. In plus, devin punctul de atractie intr-o locuinta banala si plictisitoare.

Pentru locuintele foarte inalte, tavanele pot fi aduse la un nivel mai mic. In acest fel contribuie la atmosfera de confort si caldura a locuintei, in special in sezonul rece. Un tavan simplu, plat, vopsit in alb, este adesea neinteresant, insa este un punct de pornire ideal pentru o atmosfera unica.

Pentru persoanele care sunt atrase de stilul de viata rustic, un tavan din lemn poate deveni un punct central al locuintei. Barnele din lemn, aplicate pe tavan, ofera un aspect rustic si o atmosfera intima.

Locuintele decorate in stil rustic au caracteristici clare, care ofera atmosfera rustica. Adesea, acest stil este potrivit caselor de vacanta de la munte, cu terase mari, care parca aduc natura inauntru. Exista mai multe tipuri de tavan din lemn pe care le poti folosi pentru locuinta ta.

Pentru un aspect mai romantic al locuintei tale, poti folosi barne de lemn pe care sa le aranjezi intr-un stil medieval. Lemnul folosit pentru tavanele rustice poate varia de la cele tratate si in diverse culori, pana la lemnul brut.

Cheresteaua folosita pentru barnele de tavan din lemn – poate fi din brad, cires, artar, alun, pin sau stejar. Daca alegi barne din lemn mai inchis la culoare ai grija ca incaperea ta sa nu para mai mica decat este. Acest tip de tavan este ideal pentru casele spatioase. Vopsirea pereilor in culori deschise ofera un contrast placut cu acest tip de tavan.


Cincopa WordPress pluginFOREST ONE SRL

str Berarilor nr 8
Mosnița Nouă, jud. Timiș, 307285

DJ592, km 6 Timișoara-Buziaș

Tel. +40 766 066 808

Orar:

Luni-Marti-Miercuri-Joi-Vineri: 08:00-16:00
Sambata: 08:00-12:00

  Telefon: 0766 066 808 UA-59823226-1