Forest One - grinzi, cherestea, produse din lemn, material lemnos

Scanduri de gard

Partner Logo - Scanduri de gard

Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Scanduri de gard din lemn comercializate de catre compania noastra Forest One in cadrul programului “Vreau lemn” sunt utilizate in special la delimitarile interne ale spatiilor, cum ar fi de exemplu in cazul gradinilor interioare sau a anumitor zone ce trebuiesc protejate. Insa pot fi folosite si la exterior in amenajarile rustice, combinate cu piatra decorativa. Pentru rezistenta sporita, se pot utiliza in aspect de sandwich, la interior prezentand un schelet metalic ce ii confera o protectie activa specifica.

Ca si esente de lemn pentru scanduri de gard, se poate folosi lemnul de cedru, cherestea din pin tratat, stejar. Lemnul de cedru ofera o protectie mai buna impotriva intemperiilor, si mai ales impotriva insectelor. Are un miros placut ce se mentine datorita uleiurilor volatile mult timp.Are o culoare rosiatica, ce daca va fi tratata cu un anumit tip de conservant, isi va mentine mult timp nuanta, daca nu, va dobandi o culoare gri argintiu. Tocmai aceste transformari a materialului lemnos confera distinctie si originalitate in amenajarile cu acest tip de material.

 Lemnul este un material natural si de o mare noblete, dar pentru a-si pastra calitatile si frumusetea are nevoie de ajutorul nostru:
  •  Achizitionati inca din start lemn tratat cu un strat de protectie special contra umezelii si razelor ultraviolete.
  •  Aplicati un strat de grund inainte de vopsire. Acesta are rolul de a proteja lemnul impotriva mucegaiului, ciupercilor si insectelor.
  •  Vopsiti lemnul, de preferinta inainte de construirea gardului, pentru a putea acoperi complet toate laturile scandurilor. Folositi vopsea de exterior.
  •  Puteti folosi dupa preferinta, baitul in loc de vopsea, dar retineti ca baitul nu protejeaza lemnul, ci doar ii schimba culoarea. Este necesara si lacuirea.
  • Daca gardul este deja construit, inainte de vopsire se va curata cu o perie sau cu o carpa si cu apa calda si se vor verifica toate scandurile. Cele deteriorate se vor inlocui, cele desprinse se vor prinde temeinic in cuie.
  •  Nu efectuati vopsirea lemnului cand soarele straluceste puternic pe cer, vopseaua se va usca prea repede si isi va pierde din puterea de protectie.
  • Daca ati ales lemnul de cedru, care este foarte rezistent la conditiile de mediu deoarece contine conservanti naturali si vreti sa ii pastrati culoarea, e nevoie sa il lacuiti cu un lac special transparent, in mai multe straturi, dupa indicatiile fabricantului.

    Cincopa WordPress pluginFOREST ONE SRL

str Berarilor nr 8
Mosnița Nouă, jud. Timiș, 307285

DJ592, km 6 Timișoara-Buziaș

Tel. +40 766 066 808

Orar:

Luni-Marti-Miercuri-Joi-Vineri: 08:00-16:00
Sambata: 08:00-12:00

  Telefon: 0766 066 808 UA-59823226-1