Forest One - grinzi, cherestea, produse din lemn, material lemnos

Lambriuri lemn

Partner Logo - Lambriuri lemn

Share on FacebookShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Usor de instalat si intretinut, lambriurile confera caldura si eleganta constructiei dumneavoastra. Lambriuri lemn din molid, brad, larice, bangkirai si hemlock va sunt la indemana pentru a aduce confortul lemnului langa dumneavaostra. Gama completa de lambriuri lemn pentru interior, exterior, terase sau sauna.

Astfel pentru lambriuri, sunt utilizate urmatoare tipuri de esente:

  • Cedrul rosu (Thuja plicata) este originar de pe coasta Pacificului de nord a Americii de Nord. Lemnul este caracterizat printr-o stabilitate dimensionala ridicata si ofera o izolare termica excelenta. Datorita celulelor cu continut ridicat de uleiuri, lemnul de Cedru rosu este natural protejat impotriva insectelor si a ciupercilor. Are o culoare de la bej la maro inchis. Fatadele realizate din lemn de cedru nu necesita conservare prin tratare. Lambriuri lemn Timisoara.

  • Tatajuba (Guianensis bagasse) provine din America de Sud. Lemnul este dens si greu. Caracteristica naturala a acestei specii este rezistenta la intemperii si la atacul ciupercilor. Culoarea naturala a lemnului este galben-maronie, dar sub influenta luminii devine brun inchis. Fatadele din lemn de Tatajuba nu necesita conservare. Lambriuri lemn Timisoara.

  • Meranti rosu (Shorea pauciflora) este originar din Asia de Sud si Sud-Est. Culoarea lemnului este de la maro-cenusie inchisa la brun-roscata. Fatadele executate din meranti necesita intretinere prin tratare cu produse chimice. Lambriuri lemn Timisoara.

  • Molidul scandinav (Picea abies) este considerat in Europa ca fiind principala specie utilizata in constructiile din lemn. Lemnul are o culoare galbuie deschisa, este adesea numit lemn alb. Fatadele din molid scandinav necesita tratare cu produse chimice de intretinere. Lambriuri lemn Timisoara.

  • Okoume (Aucoumea klaineana) provine din Africa Centrala. Este un lemn cu densitate scazuta, dar se caracterizeaza printr-o ridicata stabilitate dimensionala. De obicei culoarea este de roz somon pana la roz inchis. Lambriurile din Okoume folosite la exterior necesita tratare cu solutii chimice de conservare. Lambriuri lemn Timisoara.

  • Laricele siberian (Larix sibirica) apare in zonele din Nord-Estul Europei si in Asia. Lemnul se caracterizeaza printr-o rezistenta naturala ridicata la intemperii si la atacurile ciupercilor. Paleta de culori cuprinde nuante de galben-auriu pana la maro inchis. Fatadele din larice siberian necesita tratare cu produse chimice de intretinere. Lambriuri lemn Timisoara.


Cincopa WordPress pluginFOREST ONE SRL

str Berarilor nr 8
Mosnița Nouă, jud. Timiș, 307285

DJ592, km 6 Timișoara-Buziaș

Tel. +40 766 066 808

Orar:

Luni-Marti-Miercuri-Joi-Vineri: 08:00-16:00
Sambata: 08:00-12:00

  Telefon: 0766 066 808 UA-59823226-1